Skip to content

Livrare cu bicicleta în 24h-48h în București. Livrare fără plastic în toată țara.

0,00 lei 0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
0
Your cart is empty. Go to Shop

Bambaw Aparat de Ras Bambus

125,00 lei /buc

Nu mai e în stoc

SKU: GPBaw-04

Aparatul de ras din bambus Bambaw utilizează o singură lamă, realizată din oțel inoxidabil (fiind astfel ușor reciclabilă). Acest aparat de ras clasic de la Bambaw are un mâner din bambus, ceea ce facilitează o prindere și utilizare ușoară.

Descriere

Aparatul de ras din bambus Bambaw utilizează o singură lamă, realizată din oțel inoxidabil (fiind astfel ușor reciclabilă). Frecvența cu care lama trebuie schimbată depinde de frecvența utilizării lamei, precum și de structura firului de păr, variind între câteva săptămâni și câteva luni. Lamele duble de rezervă sunt economice și pot fi găsite destul de ușor în majoritatea magazinelor fizice sau online. Acest aparat de ras clasic de la Bambaw are un mâner din bambus, ceea ce facilitează o prindere și utilizare ușoară.

Aparatul este potrivit atât pentru față, cât și pentru corp. Deși majoritatea aparatelor de unică folosință au 3 sau 5 lame, iar acest lucru este promovat ca fiind un lucru benefic, de fapt, numărul mare de lame poate irita pielea și favoriza creșterea firelor de păr sub piele. În realitate, o singură lamă bine ascuțită este ceea ce ai nevoie pentru o experiență de bărbierit de calitate.

Ideal și pentru începători. Utilizați cu grijă.