Skip to content

Livrare cu bicicleta în 24h-48h în București. Livrare fără plastic în toată țara.

0,00 lei 0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
0
Your cart is empty. Go to Shop

Dulciuri

În căutare de dulciuri vegane delicioase și proaspete, care să nu vină în ambalaje de plastic? Ai ajuns în locul potrivit! Suntem primul magazin zero waste vegan din România și ne dorim să fim pentru tine un spațiu de sprijin pentru practica unei vieți conștiente și responsabile, de unde poți cumpăra exact atât cât ai nevoie!

Te invităm să arunci o privire un pic mai jos și să alegi din varietatea noastră de dulciuri vegane. Avem pentru tine orice îți poftește inima, de la praline din ciocolată neagră, la trufe cu coacăze negre, biscuiți cu cacao și mirodenii și multe alte varietăți de ciocolată bio. Iar partea cea mai bună este că, indiferent ce vrei să comanzi, nu vom face risipă și nu vom polua natura, deoarece îți vom livra produsele în ambalaje eco-friendly.

Tot ce trebuie să faci este să selectezi cantitatea dorită și să plasezi comanda, iar un curier îți va livra produsele pe bicicletă. Sau dacă vrei să ne faci o vizită, le poți ridica personal din magazinul nostru de pe strada Buzești, nr. 20, din București.

Îți mulțumim că alegi un stil de viață fară risipă, etic și vegan!