Skip to content

Livrare cu bicicleta în 24h-48h în București. Livrare fără plastic în toată țara.

0,00 lei 0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
0
Your cart is empty. Go to Shop

Cereale

În căutare de cereale proaspete și hrănitoare, care să nu vină în ambalaje de plastic? Ai ajuns unde trebuie! Suntem primul magazin zero waste din București și primul magazin vegan fără risipă din România. Ne dorim să fim pentru tine un spațiu de sprijin pentru practica unei vieți conștiente și responsabile, de unde poți cumpăra exact cât ai nevoie!

Te invităm să arunci o privire în magazinul nostru și să alegi din varietatea noastră de cereale la vrac. Oferta noastră include tot ce e necesar într-o gospodărie vegană, de la quinoa la cuscus, orez, amaranth, fulgi de ovăz, hrișcă, porumb și până la bulgur. De asemenea, te servim și cu făină de grâu albă sau integrală, făină din hrișcă sau naut. Nu în ultimul rând,  dacă ești amator de paste, îți recomandam pennele noastre fără gluten din făină de orez și mălai.

Cumpărând cereale din magazinul nostru, vei evita risipa și nu vei polua mediul înconjurător, deoarece îți vom livra produsele în ambalaje eco-friendly. Tot ce trebuie să faci este să selectezi cantitatea dorită și să plasezi comanda, iar un curier îți va livra produsele pe bicicletă. Sau dacă vrei să ne faci o vizită, le poți ridica personal din magazinul nostru de pe strada Buzești, nr. 20, din București.

Îți mulțumim că alegi un stil de viață fară risipă, etic și vegan!