Skip to content

Livrare cu bicicleta în 24h-48h în București. Livrare fără plastic în toată țara.

0,00 lei 0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
0
Your cart is empty. Go to Shop

Uleiuri și Oțet

Ești în căutare de uleiuri sau oțet care să nu vină în ambalaje de plastic? Te afli exact unde trebuie! Magazinul Zero Waste este primul magazin din România de unde poți cumpăra exact atât cât ai nevoie, fară a face risipă și fără a produce suferință animalelor. Credem într-un stil de viață responsabil, etic și vegan și ne dorim ca, împreună cu tine, să construim o lume în care mediul înconjurător să aibă cât mai puțin de suferit.

Te invităm să arunci o privire un pic mai jos și să alegi din varietatea noastră de uleiuri și oțet. Avem pentru tine produse curate, de cea mai bună calitate, de la ulei de cocos, la ulei de măsline extravirgin și până la oțet balsamic sau din cidru de mere. Iar partea cea mai bună este că, indiferent ce produse vei alege să cumperi, poți fi sigur că opțiunea ta va fi una orientată spre bunăstarea naturii, deoarece îți vom livra produsele în recipiente eco-friendly.

Tot ce trebuie să faci este să selectezi cantitatea dorită și să plasezi comanda, iar un curier îți va livra produsele pe bicicletă. Sau dacă vrei să ne faci o vizită, le poți ridica personal din magazinul nostru de pe strada Buzești, nr. 20, din București.

Îți mulțumim că alegi un stil de viață Zero Waste!